Doména je na prodej. V případě zájmů se ozvěte na Kontakt nebo info@smworks.cz


Hledej Nářadí - mějte nářadí stále po ruce

klientská zóna: Přihlásit se | Registrovat
článek na přání?
Zajímá Vás nějaká oblast problematiky týkající se nářadí? Neváhejte nám napsat téma, které by jste zde rádi viděli!

redaktor - volná místa
Zajímáte se aktivně o obor nářadí? Máte zkušenosti s psaním článků? Chcete si přivydělat? Neváhejte a ozvěte se nám!

Články

Nalezeno 5 odpovídajících položek.


Uznání záruky ANO nebo NE ?

obrázek

Jednoduchou odpověď nabízí ve své brožuře firma METABO, výrobce profesionálního nářadí vysoké kvality. Tohoto průvodce problematikou uznání/neuznání záruky můžete směle použít pro každé Vaše elektrické ruční nářadí. Vše říkající fotografie doplněné jasným a stručným komentářem jsou důvodem, proč tento dokument rozhodně stojí za shlédnutí.

2008-01-25 13:47:55, www.metabo.cz


Vibrace nářadí

obrázek

Odpovíme Vám jak profesionální modré elektrické nářadí od firmy Bosch chrání Vaše zdraví před vibracemi. Nejpozději od doby, kdy vstoupila v platnost evropská směrnice 2002/44/EC ze 6. července 2002, jsou vibrace v oblasti elektrického nářadí důležitým tématem. Tato směrnice začne být v dohledné době v celé Evropě zákonným předpisem. To znamená, že zaměstnavatel je zodpovědný za její dodržování. Zaměstnavatele i zaměstnance znepokojuje velké množství nejasných názorů a otázek vedoucích k nedorozumění. Na následujících stranách se dozvíte vše k tématu vibrací a co proti nim dělá firma Bosch.

2008-01-05 14:04:18, Bosch


Nástroje do elektrického ručního nářadí bývají mnohdy podceňovány

obrázek

Jedná se o nejběžněji používané nástroje, jako jsou pilové kotouče, pilové řetězy, vrtáky, pilové plátky, frézky. Všichni je velmi dobře známe, často je používáme a bez nich, by naše vrtačky, pily, vrchní frézy, byly jenom nepoužitelné věci. Je proto dobré, kvalitu a stav nástrojů nepodceňovat.

2007-09-30 22:49:14, Petr Novotný


Průmyslové vysavače i do domácnosti ?

obrázek

Průmyslové vysavače se od klasických vysavačů pro domácnost odlišují především vysokým sacím výkonem, který je vyjadřován hodnotami dosaženého podtlaku a množstvím průtoku vzduchu, který je možné přefiltrovat. Tyto hodnoty jsou u průmyslových vysavačů několika násobně vyšší než u klasických domácích vysavačů,  i přes to, že elektromotory používané pro pohánění sacích turbín nepřesahují v kompaktní třídě příkon 1100W.

2007-09-30 09:31:48, Petr Novotný


Diamantové řezací kotouče s TURBO segmentem

obrázek

Téměř každý, kdo se trochu pohybuje v blízkosti nějakého stavebního řemesla, se s diamantovým kotoučem už setkal a stále častěji setkává. Tím, že diamantový kotouč pracuje za sucha a není nutné jej tedy chladit vodou, se stal oblíbeným pomocníkem všech, kteří potřebují dělit (řezat) takové materiály, jako jsou cihly, pískovec, žula, železobeton, dlažby, betonové a kameninové trubky a jiné.

2007-09-30 00:25:59, Petr Novotný


1
nové články
Uznání záruky ANO nebo NE ?

Jednoduchou odpověď nabízí ve své brožuře firma METABO...

Copyright 2024 - SM Works
Všechna práva vyhrazena
TOPlist